Open Vld PLUS – een nieuwe motor voor Brugge

26 sep

Open VLD Plus

Open Vld Brugge gaat de samenwerking aan met een groep PLUS-kandidaten. Mensen die zich niet noodzakelijk aan een partij willen binden, maar wél achter ons gemeenschappelijk project staan. Wij gaan samen voor een PLUS-project en een PLUS-programma.  Wie zin heeft om zich positief te engageren voor ons PLUS-project, mag contact opnemen. PLUS betekent letterlijk méér: 1 + 1 = 3. Omdat we samen sterker staan.

Het is duidelijk dat de Bruggeling niet tevreden is over het huidige bestuur. Wij willen dat omkeren: we willen dat de Bruggeling van Zeebrugge tot ver Assebroek opnieuw fier is op zijn stad. We willen opnieuw een positieve sfeer van vertrouwen en vooruitgang. Brugge heeft een nieuwe motor nodig: gedreven door vrouwelijke ervaring, wilskracht, dynamiek en passie voor Brugge. Dat wil Open Vld Plus zijn.

We willen de stilstand doorbreken. Een betere coördinatie van werken, een vlotte mobiliteit, een parkeerbeleid op maat én openbaar vervoer op maat. We willen ook constructief samenwerken met een gezamenlijk doel: Brugge mooier en beter maken, de levenskwaliteit van de Bruggeling verhogen, vooruitgang verzekeren. Daarvoor is samenwerking en energie nodig.”

Meer info op http://openvldplusbrugge.be

Wij zijn ervan overtuigd dat onze stad de mooiste van Europa is en dat Brugge de energie en veerkracht verdient om vooruit te komen.  Als we vooruit willen en Brugge tot een succes willen maken en welvaart creëren, dan moeten we in actie komen.  Dit hangt niet af van een lijst van voorstellen die toch niet uitgevoerd worden. Actie komt uit verschillende oplossingen die voortkomen uit overleg en democratie.  Er is moed nodig voor vooruitgang en een gezamenlijke wil. We zijn ervan overtuigd dat Brugge opnieuw vooruit moet gaan en de Bruggeling opnieuw vooruit wil. Daarvoor is kracht nodig, een nieuwe motor.  Het is een keuze voor een ondernemend en ambitieus Brugge. Een keuze voor meer levenskwaliteit. De keuze voor een nog mooier, groener en beter Brugge.

Meer info op http://openvldplusbrugge.be