Red de Ryelandtzaal

10 okt

Het stadsbestuur wil de Joseph Ryelandtzaal (Theresianenkerk) verkopen. Dit terwijl momenteel de zaal de thuis is voor muzikanten, (klein-)kunstenaars en cultuurliefhebbers. Ook studenten van het Stedelijk Conservatorium maken gebruik van de zaal.

zaal dienst cultuur: Joseph Ryelandt-zaal

Wij, met Open Vld PLUS, pleiten voor het behoud van een zaal voor muzikanten, de Bruggeling en het verenigingsleven komen we samen en laten we van ons horen. Nu al zijn er weinig zaaltjes in Brugge. Dit kan niet doorgaan zonder alternatief. Wij komen samen om onze mening te uiten en in dialoog te gaan. Vervoeg ons nu zaterdag op het Achiel Van Ackerplein om 11u.

Wij roepen u ook op om uw herinneringen aan de Jospeh Ryelandtzaal te delen in deze pagina. Zo tonen we dat de Bruggeling de plannen van het stadsbestuur niet wenst. Kunstenaars, muzikanten en jonge mensen moeten zalen ter beschikking hebben om aan cultuur te doen en van cultuur te genieten.

Onze facebookpagina vind je hier: https://www.facebook.com/events/273223996530545

Teken ook onze petitie en laat ons weten waarom jij wilt dat de zaal behouden blijft: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyZeRXOnokXJqmpL8E2AWo7AvwHLT1seCOOdLvqpUvCChyfQ/viewform