Twee vacatures voor schepenambt in Brugge

15 nov

1. Voltijds administratieve duizendpoot

Schepen en Vlaams Parlementslid Mercedes Van Volcem (Open Vld) is op zoek naar een voltijds administratieve duizendpoot om haar werk als schepen in Brugge te ondersteunen.
De plaats van tewerkstelling is in Brugge. Bevoegdheden van Mercedes zijn openbaar domein, financiën, eigendommen, erediensten en algemeen bestuur.

Wat zit onder andere in het takenpakket?
Agenda beheer. Opvolging van e-mails. Kennis van communicatie. Het updaten van de website. De opmaak van een elektronische nieuwsbrief. Grondige kennis van Excel, Word, Facebook en Instragram zijn noodzakelijk.

Van Volcem zoekt een resultaatsgerichte, gedreven medewerker. Ervaring en kennis van de bevoegdheden zijn een pluspunt.

Graag uw CV en motivatiebrief insturen vóór maandag 10 december aan mercedes.vanvolcem@vlaamsparlement.be.

2. Inhoudelijke medewerker A schepenambt Brugge

Schepen en Vlaams Parlementslid Mercedes Van Volcem (Open Vld) zoekt een voltijds inhoudelijke medewerker om haar werk als schepen in Brugge te ondersteunen. Plaats van tewerkstelling is in Brugge. Bevoegdheden van Mercedes zijn openbaar domein, financiën, eigendommen, erediensten en algemeen bestuur.

De invulling verreist enige kennis van openbare werken, groen, aanleg openbaar domein, overheidsmanagement, kostenbeheersing en/of financiën. Ook vlotte communicatie en woordvoerderschap zijn onderdeel van deze uitdagende job. We zoeken een hoogopgeleid profiel die flexibel opdrachten kan invullen die eigen zijn aan het besturen van een stad.

Van Volcem zoekt een resultaatsgerichte, gedreven medewerker. Ervaring in de politieke of publieke sector is een pluspunt.

Graag uw CV en motivatiebrief insturen vóór maandag 10 december aan mercedes.vanvolcem@vlaamsparlement.be.