Brugge

Brugge beloont de ‘Mooiste kerstversiering’

brugge beloont de mooiste kerstversiering mercedes van volcem

Brugge – Kerst in Brugge is een magische periode. “Dit jaar zorgen meer dan 1.000 kerstbomen er voor dat onze stad schittert. 435 handelaars vroegen een gratis kerstboom aan van Stad Brugge. Om de handelaars verder te stimuleren samen met ons de stad te versieren, organiseren we met het stadsbestuur de wedstrijd ‘Mooiste kerstversiering’”.

Het stadsbestuur nam dit jaar verschillende initiatieven om Brugge onder te dompelen in een warme kerstsfeer, onder meer de sfeervolle kerstverlichting, meer dan 1000 kerstbomen en de lichtbelevingswandeling Wintergloed. Ook veel handelaars dragen hier toe bij door het versieren van de gevel van hun handelspand. Om alle handelaars aan te moedigen om hun gevel te versieren organiseert het stadsbestuur voor het tweede jaar op rij ‘Mooiste kerstversiering’.

Mooiste kerstversiering: hoe kun je deelnemen?

Tot 20 december kunnen Brugse handelaars één of meerdere foto’s van de versierde gevel van hun handelspand insturen naar het adres openbaardomein@brugge.be. Een jury bekijkt de foto’s en deelt de prijzen uit: de eerst prijs bedraagt 1.000 euro, de tweede prijs 500 euro en de derde prijs 250 euro. Op 27 december wordt dit bekendgemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.