Asfalteringswerkzaamheden Lange Molenstraat

23 sep

Voor het aanbrengen van een toplaag in asfalt zal de Lange Molenstraat op vrijdag 4 oktober (vanaf 7u) tot en met zaterdag 5 oktober (6u) volledig onderbroken zijn voor het verkeer.

Indien het zou regenen kan er niet geasfalteerd worden en worden de werkzaamheden verschoven naar de eerstvolgende dag dat het niet regent.

Verkeersverloop

De Lange Molenstraat, tussen de Gistelse Steenweg en de Doornstraat, is volledig voor het verkeer onderbroken. De zijstraten van de Lange Molenstraat worden ook ter hoogte van de Lange Molenstraat afgesloten. Voetgangers en fietsers, met de fiets aan de hand, maken gebruik maken van het voetpad.

Belangrijk! Haal tijdig de auto uit de garage want de garages zijn niet bereikbaar want er is absoluut geen verkeer mogelijk in de straat. De bewoners van de Varenslaan en de Lagebekeweg kunnen via de Heesterlaan hun straat verlaten.

Huisvuil

Op vrijdag 4 oktober is er ophaling van het groen in de straat. Door de asfalteringswerken kan het groen niet aan de eigen woning geplaatst en opgehaald worden. Gelieve die dag uw groenafval aan te bieden buiten de werfzone.