Brugge

Stad Brugge lanceert “De Brugse Stadsleverancier”

BRUGGE – Stad Brugge heeft een actieplan om de lokale economie te ondersteunen: ze zetten in op de versterking en professionalisering van het aankoopbeleid. Om dit plan te realiseren, lanceert Stad Brugge de “Stadsleverancier“, een website waar bedrijven zich op kunnen registreren om zo in aanmerking te komen om toekomstige, niet-gepubliceerde overheidsopdrachten uit te voeren.

Database van bedrijven

De bedoeling van deze site is om het voor lokale KMO’s eenvoudiger te maken om deel te nemen aan overheidsopdrachten. Bedrijven kunnen op deze site aangeven dat ze met de Stad willen samenwerken en ook wat ze precies kunnen aanbieden. Voor de medewerkers van de stad is het eenvoudig om snel een actuele database van lokale bedrijven bij de hand te hebben. Een win-winsituatie.

De Brugse Stadsleverancier

De Brugse Stadsleverancier (https://stadsleverancier.brugge.be/) wordt op 19 september gelanceerd. Het is een unieke kans voor bedrijven en ondernemingen omdat ze hierdoor ook voor niet-gepubliceerde overheidsopdrachten in aanmerking komen. Registreren is dus de boodschap!

site stadsleverancier brugse lanceert stad brugge ondernemingen mercedes van volcem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.