Varia

Van Volcem(Open Vld): Hoge nood aan ondernemend beleid in Jabbeke

JabbekeIn een onderzoek van het Nieuwsblad in Vlaamse gemeenten kreeg Jabbeke een 4 op 10 voor haar ondernemersbeleid. “In de regio doet enkel Zuienkerke het slechter met een drie op tien. De Haan, dat even groot is, scoort 10 op 10. Er is nood aan een ander beleid in Jabbeke. Een beleid die ondernemende mensen aantrekt zorgt voor jobs.” reageert Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem.

“Jabbeke geen ambtenaar bevoegd voor lokale economie. De gemeente heeft ook geen gemeentelijk ondernemersloket. Toch allemaal essentiële zaken als je je lokale economie ondersteunen.”aldus het Vlaams parlementslid.

“Er is nood aan een ondernemingsgezind bestuur. Een goede lokale economie zorgt niet alleen voor jobs. Het maakt dat je gemeente leeft.  Handelaars ondersteunen verenigingen en zetten evenementen op. Een goed horecaleven zorgt voor meer sociale contacten.” besluit Van Volcem.

“Open Vld Jabbeke onder leiding van Chris Logghe en jong talent Justine Ackx moeten bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen afgevaardigd worden in het gemeentebestuur. Zij verdienen uw steun!”