Varia

Groen en duurzaam

Wij hebben met Open VLD de traditie om het inhoudelijke debat over verscheidene thema’s aan te gaan. Dit doen we in verschillende geledingen. We gaan bijvoorbeeld in debat met onze leden op de befaamde partijcongressen. Dit jaar volgt het ‘Toekomstcongres’ van onze liberale partij.

Hierbij zullen acht thema’s worden besproken waaronder het thema ‘groen en duurzaam’. Zaken die hierbij belicht zullen worden zijn onder andere groene economie, energie, ecofiscaliteit en mobiliteit. Wij, Mercedes Van Volcem en Willem Frederik Schiltz, zijn samen verantwoordelijk voor de werking van deze werkgroep.

Voor de voorbereiding hiervan gaan wij echter graag te rade bij het zogenaamde middenveld, verschillende betrokken verenigingen en andere ervaringsdeskundigen.

We peilen graag naar uw mening in zake groene economie, energie, ecofiscaliteit en mobiliteit. Indien u beleidsmatige voorstellen heeft gelieve ons hiervan zeker en vast op de hoogte te brengen.  Bovendien gaan wij graag het debat aan. Mogelijks kan een persoonlijk gesprek nog beter problemen en opportuniteiten inzake beleid in kaart brengen.

Wij nodigen u dan ook graag uit om in dialoog te gaan met ons. Dit kan per mail, telefonisch en tijdens een ontmoeting. Aarzel niet ons te contacteren.

Voor de leden van onze partij volgt binnenkort meer informatie over de werkgroepen.