Brugge 2012

Kandidate 31: Elisabeth De Paepe

Kandidate Elisabeth Depaepe (27) uit de Jules van Praetstraat te Brugge is zaakvoerder van vastgoedkantoor Immolis in de Vlamingstraat te Brugge. Elisabeth is de fiere mama van zoon Louis (1 jaar) en houdt van  huizen, interieur, architectuur en  lekker uit eten. Elisabeth wil werk maken van een aantal prioriteiten.

– Oplossen parkeerprobleem

Oplossen parkeerproblemen door middel van creatie van ondergrondse parkeergelegenheid en garages in drukbewoonde buurten

Brugge promoten

Brugge de mooiste stad ter wereld nog meer promoten op de wereldkaart. Hierdoor creëren we met het toerisme dat vele zelfstandigen en vooral hun werknemers een stevig, houvast werk hebben

Oplossen verkeersprobleem door geopende bruggen

Het probleem van de Brugse Bruggen: overleg voor een betere organisatie – niet meer op de spitsuren. Gesprekken moeten kunnen leiden tot een oplossing zodat alle Bruggelingen minder last hebben van dit noodgedwongen verkeer waar we elke dag mee te maken hebben.

Oplossen parkeerprijs en –tijd voor de ondernemer en Bruggeling

Parkeren en de prijs: niet-betalend parkeren (of gunsttarief of abonnement) voor Bruggelingen én ondernemers én werknemers in de Brugse binnenstad.

– Betaalbaar en kwalitatief wonen voor iedereen, soepelheid om stadskankers te vervangen door kwalitatieve en betaalbare nieuwbouwprojecten (die Brugge dus mooier maken)

– Minder werkloosheidsuitkeringen, meer beloningen (lees minder belastingen) voor de hardwerkende zelfstandige en een deftig pensioen (ook voor de hardwerkende zelfstandige die jarenlang werkgelegenheid gecreëerd heeft)

Gedaan met het fiscaal afstraffen van de hardwerkende ondernemende Bruggeling/Vlaming

De ondernemer die werkgelegenheid creëert mag niet meer afgestraft worden, integendeel,zijn gedrevenheid en werklust die werkgelegenheid creëert moet gestimuleerd worden. Het zal dan ook een toonbeeld zijn naar de buitenwereld opdat er minder profiteurs zouden zijn van werkloosheidsuitkeringen die trouwens in dalende lijn moeten opgevat worden…

–  Last but not least: Meer vrouwen aan de top, met een burgemeesteres op kop