Brugge

Heraanleg wijk Blijmare

Knotwilgenlaan

Mercedes Van Volcem: “De riolering in de Knotwilgenlaan en omliggende straten werd aangelegd in de jaren ’60 van de vorige eeuw en is sterk verouderd. Op verschillende plaatsen zijn al verzakkingen in het trottoir. Ook aan de bovenbouw van de straten in de wijk werd sinds de aanleg geen noemenswaardige werkzaamheden meer uitgevoerd. De straten zijn dus dringend toe aan een volledige vernieuwing. De dienst openbaar domein maakte een ontwerp voor de heraanleg. Vooraleer verdere stappen te nemen, willen we graag jouw mening kennen. Aangezien een klassieke infomarkt in de huidige context niet aangewezen is, stellen we de info ter beschikking via een reeks alternatieve kanalen.”

Projectpagina

Op www.brugge.be/sint-andries kun je bij ‘werkzaamheden en projecten’ een link vinden naar de pagina over dit project. Daar vind je de ontwerpplannen, beeldmateriaal, het vragenformulier en een
toelichting over het project. Onder andere mevrouw Mercedes van Volcem, schepen van Openbaar Domein geeft in een verhelderend filmpje meer uitleg bij de plannen.

Geen toegang tot de digitale info?

Dan kan je meer informatie opvragen bij de dienst Communicatie & Citymarketing. Dat kan per post op het adres Burg 12, 8000 Brugge of telefonisch 050 44 80 02 (maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur).
Je kan ook een afspraak maken om het plan voor dit project in te kijken in het Huis van de Bruggeling (Frank Van Ackerpromenade 2). Een afspraak maken doe je telefonisch, via het nummer 050 44 80 00 (maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur).

Uitleg van de plannen door schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.