Brugge

Kandidaat 3: Severine Maes

 

Severine Maes is mama van Quinten (3) en Margaux (2), en gehuwd met Hendrik Baeke. Ze is al meer dan 10 jaar met politiek bezig en sinds 6 jaar gemeenteraadslid. Severine werkt als logistiek manager bij Spicer Off-Highway, beter gekend als de Clark, in St-Michiels. Ze woont in Assebroek maar groeide op in de Moerkerkse Steenweg 10, bij de winkel van haar ouders: Elektro Maes.

 

In Brugge is het goed wonen en leven, vindt Severine, dankzij het harde werk van onze schepen en het stadsbestuur. Maar het kan nog beter. Kleine dingen, zoals het verbeteren van onze straten, maar ook grote, zoals een betere ontsluiting van Sint-Kruis naar de autowegen toe. We willen graag het goede werk verder zetten in de volgende 6 jaar!

 

Severine houdt van werken. Maar ook samen met haar gezin uitstapjes maken, en van haar kindjes te zien opgroeien. Van reizen met vrienden, en af een toe een gezellig glas op een terrasje. Maar ook van zwemmen in het Interbad en wandelen in Ryckevelde. En als de kindjes gaan slapen zijn, salsa dansen met haar man.

 

www.severinemaes.be