Brugge

Kandidaat 5: Sandrine De Crom

 

Kandidate nr. 5 op de lijst, Sandrine De Crom, is adviseur internationaal ondernemen bij Flanders Investment & Trade (FIT).   Sandrine woont samen met haar partner Pascal Van Neder en haar twee kindjes Renee (3) en Jules (1) in Kristus Koning.  Ons aanstormend talent studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit van Leuven en economie in Montpellier.

Sandrine zetelde eind 2010 als gemeenteraadslid in Brugge en deed vele interpellaties en tussenkomsten. Nu heeft ze de smaak volledig te pakken en wil ook in de toekomst de Bruggelingen graag vertegenwoordigen in de Brugse gemeenteraad. Ze is lid van de GECORO (gemeentelijke commissie ruimtelijke ordening) en fractiesecretaris van Open VLD Brugge.

Sandrine wil werk maken van lokale economie, kwalitatief en betaalbaar wonen en een vlottere mobiliteit.

“Brugge moet blijven inzetten op een gunstig klimaat voor ondernemerschap. KMO’s zijn de ruggengraat van de Vlaamse economie en creëren welvaart én werkgelegenheid. Bovendien zorgt een ruim en divers aanbod aan werk in eigen streek voor een sterke lokale verankering en meer levenskwaliteit!” aldus Sandrine.

“Jonge gezinnen moeten in Brugge alle kansen krijgen! Ik denk hierbij uiteraard aan betaalbaar wonen, maar ook op vlak van parkeren, kinderopvang, sport en vrije tijd moet er voldoende aanbod zijn tegen een schappelijke prijs. Jonge gezinnen zijn broodnodig om Brugge bruisend en levendig te houden.”

“Wij, als Bruggeling, zijn het meer dan beu om stil te staan voor de bruggen, op de ring en op de invalswegen. Kostbare tijd en geld gaan verloren en het zorgt voor onnodige frustratie. Mobiliteit moet dé prioriteit worden voor de komende legislatuur. ”