Brugge

Bedankt aan iedereen die Brugge proper houdt! #weekvanhetafvalteam

Van 14 tot 20 november is het week van het afvalteam. De inspanningen van de afvalophalers en recyclagewachters zorgen ervoor dat het afval van de Brugse inwoners op een eenvoudige manier opgeruimd wordt. Tijdens deze week mogen ze dus extra in de bloemetjes gezet worden! Ook de medewerkers van de dienst Openbaar Domein mogen in de bloemetjes gezet worden: elke dag trotseren zij weer en wind om ervoor te zorgen dat onze mooie stad er steeds proper bij ligt!

Medewerkers van Openbaar Domein zorgen voor een propere stad

De medewerkers van de dienst Openbaar Domein maken onze stad piekfijn in orde door het dagelijks legen van de afvalmanden, door tijdens evenementen rolcontainers te voorzien en nadien afvalstoffen op te halen, door dagelijks onkruid te bestrijden, door rond te rijden met de veegmachines om de straten te vegen, door de publieke toiletten te onderhouden, door graffiti te verwijderen, door in de herfst de bladeren op het openbare domein op te ruimen, door sluikstort en zwerfvuil op te ruimen en door ook al het afval van de stadsdiensten op te halen. Een hele boterham dus! Bedankt voor al het goede werk!

Een warme oproep aan de inwoners om deze week wat extra waardering te uiten voor onze medewerkers. Geen hen eens een compliment of zeg eens bedankt!

Investeren in een nette stad

Vorig jaar haalden de medewerkers van Openbaar Domein zo’n 815 ton afval uit de afvalmanden.

Om sluikstorten tegen te gaan investeerden we ook in de aankoop van sluikstortcamera’s om zo in samenwerking met de politie toezicht te houden en eventuele inbreuken vast te stellen en te beboeten.

week van de afvalophaler 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.