Brugge

De Brugse Stadsleverancier: een groot succes!

BRUGGE – Om de lokale economie te ondersteunen kondigde Stad Brugge een actieplan aan. Ze zullen het aankoopbeleid versterken en professionaliseren. De ontwikkeling van de Brugse Stadsleverancier is één van de eerste acties binnen dit actieplan. De Brugse Stadsleverancier is een website waarop bedrijven zich kunnen aanmelden en zo voor toekomstige, niet-gepubliceerde overheidsopdrachten in aanmerking komen. De Brugse stadsleverancier is een succes: sinds we de website lanceerden midden september zijn reeds 150 bedrijven geregistreerd!

Lokaal en duurzaam aankoopbeleid centraal

Het is belangrijk dat we als stadsbestuur de lokale ondernemers en bedrijven ondersteunen. De stad zelf heeft vaak nood aan ondernemers, die opdrachten voor de stad kunnen uitvoeren. Een manier om dit te verwezenlijken was de lancering van de Brugse Stadsleverancier: een website waar bedrijven en ondernemers zich op kunnen registreren, aangeven dat ze graag zouden samenwerken met de stad en uitleggen wat ze precies kunnen aanbieden. Voor de stadsdiensten is dit eenvoudiger om zo een snelle, actuele database van lokale ondernemers bij te hebben. Geregistreerde bedrijven kunnen ook in aanmerking komen voor niet-gepubliceerde overheidsopdrachten, wat de site uniek maakt.

Al 150 aanmeldingen sinds de lancering: bedrijven zijn fan

De website is midden september gelanceerd, sindsdien registreerden zich al 150 bedrijven. Dit over 300 specialisaties, wat voor een divers aanbod zorgt. Ook de ondernemers zelf reageren enthousiast: “De registratie als Stadsleverancier geeft ons de mogelijkheid om onze diensten kenbaar te maken aan alle stadsdiensten. Wij zijn alvast fan!”

Bezoek ons ook op de Bedrijvencontactendagen!

Medewerkers van Stad Brugge zijn op 26 en 27 oktober aanwezig op stand 183 tijdens de Bedrijvencontactdagen in het BMCC te Brugge. Zij helpen u graag bij de registratie op de nieuwe website. Kom als ondernemer zeker eens langs!

Registreer je hier op de Brugse Stadsleverancier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.