Brugge

OCMW-raadslid Benedikte Bruggeman aan het woord

“Mijn doelstellingen voor 2013 zijn van de gelijke aard als mijn doelstellingen van de verkiezingen. Graag wil ik mij inzetten voor mijn stad, Brugge en in het bijzonder de deelgemeente Sint-Michiels. Iedereen moet aan bod komen. De ondernemer, middenstander, KMO’er. Graag wil ik meewerken aan de groei van hun onderneming en er over waken dat het stadsbestuur deze belangrijke groep  ook steunt in hun doelstellingen. Mijn onverdeelde aandacht gaat zeker hier naar toe.”  start Benedikte Bruggeman haar pleidooi.

 

 

Vooreerst wil ik een woordje van dank richten aan de mensen die mij steunden gedurende de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. Mijn dank gaat vooral naar Mercedes die het beste uit mezelf haalde om die stap in het onbekende te zetten. Ook aan iedereen in de partij die mij steunde in deze aarzelende beginperiode., Jean-Marie, Bob Verbeke, Sandrine , Bert Schelfhout en  nog velen… Ook de mensen die mij steunden zoals mijn man Roland Van Maele, mijn  kinderen, Céline en Axelle, vele vrienden en kennissen.

Ook voel ik mij vereerd dat ik het mandaat als OCMW raadslid mag ter harte nemen. Ook hier kan ik mijn empathie en menslievende capaciteit laten bloeien. Bruggelingen onder ons die het om enig welke reden moeilijker hebben, moeten we helpen in hun groei naar “beter”. Hier gaat mijn speciale aandacht naar seniorenbeleid, wat een uitdaging betekent voor elke stad, maar ook naar alleenstaanden die het moeilijk kunnen runnen om de maand rond te komen. Armoedebestrijding op een rechtvaardige manier. Mensen moet men de ruimte geven om te kunnen groeien.  Graag wil ik erover waken dat de subsidies bij de juiste mensen terecht komen.

Ik vind gezondheidszorg prioritair. Te Brugge hebben we een zeer goed ziekenhuis met de beste artsen en kennis. Een pluspunt voor onze stad. Houden zo is mijn motto.

Voor mijzelf neem ik voor om verder te groeien in mijn bezigheden. Zo start ik een cursus interieurinrichter. Uit interesse. Ook verdiep ik mij in communicatie vaardigheden. Dit omdat ik wil op een correcte mannier met mensen omgaan en er echt elke detail over wil weten.

Mijn hobby, wandelen en in de buitenlucht zijn mag ik uiteraard niet uit het oog verliezen. Samen met de honden volg ik nog elke maand een uurtje hondentraining. Uiteraard geniet ik van mijn gezin met zijn gezellige momenten in de familiale sfeer.

Voor ieder onder ons wens ik het beste, succes in alles wat je onderneemt, steun wanneer nodig en vooral positieve energie!

Benedikte Bruggeman


 

Eén gedachte over “OCMW-raadslid Benedikte Bruggeman aan het woord

Reacties zijn gesloten.